Listări servicii

Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea listărilor dumneavoastră din secţiunea de servicii, le puteţi adăuga, în mod gratuit, câmpuri care includ 1 număr de telefon, 1 adresă de e-mail, 1 adresă poştală (dacă nu există deja) – prin mail la adresa admin@dinconstanta.info.

Puteţi folosi domeniile de servicii deja existente (de exemplu, Traducători din Constanţa) sau puteţi solicita crearea altora noi, în funcţie de activitatea pe care doriţi să o promovaţi.

Abonându-vă la serviciile noastre cu plată, veţi avea un grad sporit de vizibilitate, cu acces la completarea tuturor câmpurilor şi posibilităţi extinse de localizare.

Actualmente, tarifele sunt, pentru secţiunea de servicii: 100 lei / an pentru o listare plătită (fără limită de câmpuri) în portalul dinConstanţa.info.

Pentru efectuarea plăţii, folosiţi contul RO20RNCB0114032033920001, deschis la BCR Constanţa în numele InPrint SRL, specificând la detalii plată “Portal dinConstanţa.info – secţiunea servicii”. Apoi, trimiteţi un e-mail pe adresa admin@dinconstanta.info, şi in termen de 48 de ore de la confirmarea plăţii veţi primi o parolă de utilizare a contului dumneavoastră pe portalul dinConstanţa.info, prin care vă veţi putea edita nelimitat datele contului.

Momentan, abonamentele cu plată sunt deschise doar persoanelor juridice sau fizice autorizate. Pentru orice abonament se va emite factură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *